Fisher-Price Kacagj és fejlődj! Intelligens kisrobogó (DHT48)

Fisher-Price Kacagj és fejlődj! Intelligens kisrobogó (DHT48)

19 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
A lábbal hajtható, tanító kisrobogó 50-nél is több kifejezéssel, dallammal és közösen énekelhető dallal teszi még szórakoztatóbbá a kisgyerekek számára az új mozgásformával való ismerkedést.

A Kacagj és Fejlődj! Intelligens kisrobogó igazi főnyeremény a mozgáskészségek fejlesztésére. A kisrobogó lábbal hajtható, és amikor a kis motorbajnok robog vele, különféle szófordulatokkal, hangeffektusokkal és dalocskákkal biztatja további játékra. A baba nemcsak dudálni tud a dudát ábrázoló gombbal, hanem további dalokat és hangeffektusokat is megszólaltathat a gomb megnyomásával. A műszerfalon található 3 különböző alakú gomb megnyomásakor a baba sorra megismerkedhet a számokkal, a különféle formákkal, néhány ellentétpárral és még sok minden mással. Még egy kattogó slusszkulcs is van a műszerfalon, hogy a baba minél hamarabb belevethesse magát az utánzáson alapuló kisgyermekkori szerepjátékba. A baba fejlettségéhez igazítható háromféle üzemmóddal rendelkező kisrobogó folyamatos szórakozást nyújt a gyerekeknek, és tipegő koruk alatt végig használható.

Az Intelligens fokozatok technológiával készült Kacagj és Fejlődj! Intelligens kisrobogónál az elsajátíttatni kívánt ismeretanyag a baba mindenkori tudásszintjéhez igazítható. Minden baba más ütemben fejlődik. Az Intelligens fokozatok technológiával készült játékokon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat! A háromféle fokozatnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd a sok-sok dal, kifejezés és hang közül játék közben. És ehhez mindössze egy kapcsolót kell átállítani.

Intelligens fokozatok technológia
1. szint – felfedezés – 12 hónapos kortól
Az első szavak és a hangok felkeltik a baba kíváncsiságát
2. szint – bátorítás – 18 hónapos kortól
Kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a babát
3. szint – szerepjáték – 24 hónapos kortól
Képzelőerőt fejlesztő kisgyermekkori szerepjáték

Jellemzői
Az Intelligens fokozatok technológiával készült játéknál az elsajátíttatni kívánt ismeretanyag a baba mindenkori tudásszintjéhez igazítható
A háromféle fokozatnak köszönhetően a csöppség éppen a korának és fejlettségi szintjének megfelelő dalokat, kifejezéseket és hangokat hallja majd játék közben
Több mint 50 tanító dal, dallam és kifejezés!
A 3 különböző alakú gomb számokkal, színekkel, formákkal, ellentétes jelentésű szópárokkal és sok minden mással gazdagítja a baba ismereteit
Kapcsolóval állítható a robogózás közben elsajátítható ismeretanyag!
A dudát ábrázoló gomb megnyomásakor a dudaszón kívül további dalok és hangeffektusok hallhatók!
A kattogó slusszkulcs elősegíti a képzelőerőt fejlesztő kisgyermekkori szerepjátékot
Széles kerekei stabilan tartják, hogy a gyerekek könnyen fel tudjanak rá ülni, és le tudjanak szállni róla
Fejleszti a babában a mozgás durva és finom koordinációjáért felelős motorikus készségeket!
Az élénk színek, a vidám hangok, a zeneszámok és a kifejezések serkentőleg hatnak a baba érzékszerveinek fejlődésére
A baba a saját mozdulataival kelti életre a játékot, és ez rávezeti az ok-okozati összefüggések felismerésére. Így is ismerheti: Kacagj és fejlődj Intelligens kisrobogó DHT 48, KacagjésfejlődjIntelligenskisrobogóDHT48, Kacagj és fejlődj! Intelligens kisrobogó (DHT 48)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^